Epleny BEAST Hungary 2017

Spartan Race Inc.
Epleny BEAST Hungary 2017
Bringarena EplényMalomvölgyi út 1. Eplény 8413EplényEplény
Epleny BEAST Hungary 2017

Epleny BEAST Hungary 2017

If you’re looking to unleash your inner beast and go to places you never imaged, the Spartan Beast is perfect for you. With 12-14 miles and 30-35 obstacles between you and the finish line, the Spartan Beast will test everything you’re made of: your strength, your endurance, your resolve. The unpredictable terrain and Spartan Obstacles are masterfully designed to push you deep into your discomfort zone, and well past those self-imposed obstacles you once considered your limits. Beast mode: on.
Spartan Race Inc.
Bringarena EplényMalomvölgyi út 1. Eplény 8413EplényEplény
2017. október 21 szombat
 

Az ár személyenként értendő és tartalmazza az ÁFÁ-t. Abban az esetben, ha nemzetközi átutalás történik, további banki költségek is előfordulhatnak. Az online regisztráció  2017. október 15-án,  23:59-kor zárul.

Időpont: 2017. október 21 szombat

Táv: BEAST minimum 20 km és minimum 30 akadály. A teljesítés várható időtartama függ a versenyző fizikai állapotától. Időmérő chipeket használunk, a chipeket a rendező biztosítja.

Rajt időpontok: az első futam (Elite Heat) 8:00 órakor rajtol. Kérjük, érkezz időben (min. 1 órával a verseny előtt) és szánj elegendő időt a rajt csomagod felvételére. Hozd magaddal az aláírt és kinyomtatott felelősségi nyilatkozatot a személyi igazolványoddal, hogy elkerüld a hosszú sorban állást!

Futamok: a Spartan Race-en futamokban rajtolnak a résztvevők. Egy futamban (heat-ben) 250 futó indul 15-30 percenként. Az indítási idődet a regisztráció során kell kiválasztani, de ez nem garantált. Utólag a verseny hetében a rajtlistán ellenőrizheted. Regisztráld magad az "Elit" futamba, ha szeretnél a legjobbakkal versenyezni. Az Elit futam létszáma korlátozott és +10 EUR felára van.

Amennyiben nem érzed magad annyira gyorsnak, mint a legjobbak, de mégis szeretnéd megtapasztalni az igazi verseny-feelinget, regisztráld magad a Kompetitív kategóriába. A Kompetitív kategória szintén limitált és 5 EUR felára van.

CÍM

 

Bringaréna Eplény, H-8413 Eplény, Malomvölgyi u. 1. / 8413 Eplény, Hungary

Driving Directions:  GPS: 47.214365,17.9291644

Térkep    |    Web of Location
 
 
 

VERSENYPÁLYA

 

Minimum 20 km és 30 akadály, a verseny kb. 4 és 8 óra között teljesíthető - a versenyző állapotától függően. Ez minden, amit tudnod kell... készülj fel a legváratlanabb eseményekre is! Kérünk, vedd figyelembe az alábbiakat: a verseny egy terepfutó pálya, amely végigvezet fák és bokrok között és olyan akadályokon, melyeken másznod kell, valamint egyenetlen talajon, potenciális veszélyt jelenthetnek a rejtett gyökerek, drótok és a víz, vagy a csúszós talaj. Hangsúlyozzuk, hogy sérülést okozhat elesni a vízben, előfordulhat botlás, esés, megcsúszás, stb. az akadályok leküzdése közben, vagy a pályán. Az esések továbbá veszélyeztethetik a többi résztvevőt is. Ezért kérünk, hogy ügyelj a futási sebességedre és a megfelelő magatartásra, vedd figyelembe a látási viszonyokat, az adott akadályt, és a mozgást a pályán! .

 

EPŐÍRÁSOK ÉS SZABÁLYOK

 

Megkapod a BIB számodat rajtszámon és egy fejpánton is a rajt csomagodban. Ezek közül az egyiket kötelező viselni! Ez növeli az esélyét annak is, hogy szép képek készülnek rólad a versenyen. A BIB számot nem szabad átadni másik résztvevőnek! Csak akkor vehetsz részt a versenyen, ha leadod a versenynapon a regisztrációnál az aláírt felelősségi nyilatkozatot (amikor felveszed a rajt csomagodat). Kapsz egy időmérő chipet is, ezt kötelező viselni! A chipet a verseny teljes ideje alatt a csuklódon kell viselni, különben nem fog működni. Nem szabad átadni másik sportolónak, hiszen mindenki chipje a saját BIB számához kapcsolódik. Ha nem tudod megcsinálni az adott akadályt, 30x BURPEE  a büntetés. Vannak azonban olyan akadályok, amelyek kötelezőek "nem kiválthatók" Burpeevel. Ezeket az akadályokat le kell küzdeni, egyébként diszkvalifikálnak a versenyből. Akadály kihagyása Burpee nélkül szintén kizárást von maga után. Minden akadálynál, és a pálya mentén sportbírók ellenőrzik, hogy minden versenyző betartja-e a szabályokat a pályavezetést és az akadályokon történő megfelelő áthaladást. Nem szabad levágni a pályát! Akkor előzhetsz másokat, ha a pálya vezetése lehetővé teszi azt. Ugyanez a helyzet az akadályoknál. Elvárjuk, hogy tartsátok tiszteletben a többi sportolót!

Kattints ide  és olvasd el a részletes (angol nyelvű) Spartan Race szabályzatot és előírásokat!

 

FONTOS DOKUMENTUMOK

 

Felelősségi nyilatkozat

BiB # list (Start list)

Sportoló útmutató

 

MIT KAPOK?

 

 

MIT HOZZ MAGADDAL

 

Aláírt felelősségi nyilatkozatot fényképes igazolványt és a TB kártyádat.
Javasoljuk továbbá, hogy hozz törülközőt, és egy műanyag zacskót, amibe bele teheted a verseny után a sáros ruháidat. Ne felejtsd el, jó hangulat, és nagy mosoly! :)

 

MIT VISELJ

 

Javasoljuk terep futócipők vagy a surranó használatát, ugyanakkor erősen ajánljuk, hogy ne fuss mezítláb a terep miatt, javasoljuk könnyű technikai ruházat viseletét, és ivótasakot a hosszabb eseményekre. A helyszínen árusítunk speciális ruházatot, így a helyszínen is tudsz vásárolni Spartan felszerelést. Viseld a Finisher pólót, amíg sétálsz a fesztivál területén!

 

FRISSÍTŐ PONTOK

 

Vannak frissítő pontok a pályán és a célban. De ez a Spártai stílus, így általában csak víz van az állomásokon, ezért ha speciális táplálkozási igényeid vannak, ellenőrizd, hogy ezek nálad legyenek! Készülj extra hidratálással és élelemmel, ha úgy gondolod, nehogy eléhezz, elájulj, vagy kiszáradj!

 

CSOMAG MEGŐRZŐ

 

A csomagodat lerakhatod a csomagmegőrző sátrunkban, majd felveheted a verseny után.

Ár: 300 HUF (1 EUR)

 

ZUHANYZÁS ÉS ÖLTÖZŐ

 

A verseny után lehetőség van egy könnyű, slagos zuhanyzásra, hogy a lemosd magadról a szennyeződéseket, a sárt és a vért. A verseny előtt és után a szervezők öltöző sátrakat biztosítanak.

 

FESZTIVÁL KIHÍVÁSOK

 

Amíg vársz a futamodra, vagy extra edzést keresel, próbáld ki az egyik fesztivál kihívásunkat! Vegyél részt a hivatalos kihívásokon a nap folyamán, és nyerj ingyenes jegyet a következő versenyre, vagy egyéb király díjakat!

 

VERSENY FOTÓK

 

A profi versenyfotók felkerülnek az esemény oldalára 5-7 nappal a verseny után, a fotók INGYENESEK! E-mailben értesítünk, ha elkészültek a képek!

 

PARKOLÁS

 

Ár: 1.200 HUF (4 EUR)

A helyszínhez közel parkolási lehetőséget  biztosítunk, azonban a helyek száma korlátozott. Itt 1.200 forintot, vagy 4 eurót  kell fizetni a parkolásért (csak készpénzben lehetséges), így arra kérünk, hogy gyere telekocsival, hogy csökkentsük az autók számát. Kérjük, ne parkolj az utakon, akadályozva ezzel a helyszínre történő eljutást. Ez mindenkire vonatkozik (nézők, versenyzők stb)! Kérjük, hogy ne hagyjatok értékeket az autóban szem előtt! A szervezők nem vonhatók felelősségre a parkoló járművekből ellopott tárgyakért.

 

ÖNKÉNTESEK

 

Szeretnéd tudni, hogyan lehet elkerülni a nevezési díjat? Legyél önkéntes! Szerezz jegyet és versenyezz INGYEN  egy következő versenyen ! Gyere, tölts velünk egy csodás napot, tele szórakoztató időtöltéssel!   Regisztrálj!

Légy tagja a színfalak mögötti csapatnak, segítsd a verseny lebonyolítását önkéntes munkával! Így megtudhatsz egy-két dolgot, és megtapasztalhatod, milyen érzés, a Spartan Csapat tagjának lenni! Erőfeszítéseddel hozzájárulsz a Reebok Spartan Race akadály verseny sorozat sikeréhez, amely ezrek számára biztosít nagy élményt!

Vannak különböző önkéntes munkák, amelyek közül lehet választani, mint pl. a fesztiválterület, vagy a regisztráció. Kiválaszthatod a területedet, ha feliratkozol, mint önkéntes. Tehát mi a következő lépés?

Az önkéntes munka gyorsan elsajátítható, míg az önkéntesség szakmai tapasztalatot jelent és új barátokra lelhetsz!

 

EGYÉB

 

Picnic és sütögetés nem engedélyezett a verseny területen! Étel és ital ellátást biztosítunk a Spartan Race Fesztivál területén!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

További információkért tekintsd meg a súgót  (angol nyelvű)!

Online regisztráció  10 euro vagy 3000 HUF, amely bankkártyával, vagy Credit Cards fizethető. Helyszíni nevezés: 15 euro,vagy 4.500 HUF, csak készpénzes fizetés lehetséges!
Minden szülőnek felelősségnyilatkozatot kell kitölteni a gyermek nevére.

FELELŐSSÉGI NYILATKOZ

A gyerekversenyt három kategóriában rendezzük:

1. Óvodások - 4-6 évesek (a szülő együtt futhat a gyerkőccel), a pálya hossza minimum 750 m, legalább 10 akadállyal.

2. Alsó tagozatosok I -  6-8 évesek (a szülő nem futhat együtt a gyermekkel), a pálya hossza minimum 1,5 km, legalább 10 akadállyal. Ebben a kategóriában a 6 évesek eldönthetik, hogy a rövidebb, 750 m-es pályát, vagy a 1,5 km-es pályát választják. 

3. Alsó tagozatosok II - 9-10 évesek (a szülő nem futhat együtt a gyermekkel),
a pálya hossza minimum 1,5 km, legalább 10 akadállyal.

4. Felső tagozatosok - 11-14 évesek, a pálya hossza minimum 2,5 km, minimum 15 akadállyal.

 

A gyerekverseny 12:00-14:00 között kerül megrendezésre, korosztályos futambeosztás szerint.
Minden befutó gyermek Spartan Race polót és Finisher érmet kap. A 11-14 évesek között a leggyorsabb 3 fiút és lányt díjjazzuk.

Az erő a számokban van! Válj Te is egy csapat tagjává, segíts másoknak is eljutni az eseményre, takaríts meg pénzt - mert a csapat nevezés olcsóbb! Jelentkezz egy csapathoz! Csupán arra van szükséged, hogy legalább 4 tagotok legyen. Minél több ember regisztrál, annál nagyobb a megtakarítás: 4-14 főig 10% kedvezmény az árból, 15 fő fölötti létszám esetén 20% kedvezmény!

Versenyezz barátaiddal, vagy kollégáiddal! Ez talán a legkülönösebb, legszórakoztatóbb élmény, amelyben valaha is részed volt!

Csapat eredmények
  • Minden csapat - minimum 4, vagy több fő - tagjai automatikusan részt vesznek a csapatok versenyében - ehhez nem kell külön regisztrálni.
  • Annak érdekében, hogy értékelni tudjuk a csapatot, a tagok közül legalább 4 főnek be kell fejeznie a versenyt.
  • A legjobb 4 versenyző ideje számít, az ő összeadott teljesítési idejük határozza meg helyezésüket a csapatok közötti versenyben. A csapat tagjainak nem muszáj ugyanabban a futamban indulnia, versenyezhettek külön-külön heat-ekben is.
  • Egy csapat férfi és női tagokból is állhat.
  • A legjobb csapat jutalma egy ingyen jegy, valamelyik következő versenyünkre, a regisztráció 4 fő részére érvényes!
Ingyenes belépés.

 

Örömmel várjuk rendezvényünkre a nézőket is, akik egy rendkívüli nap keretében  fantasztikus élményekkel gazdagodhatnak a Spartan Race Fesztiválon. A nézők hozhatnak kamerát, fényképezőgépet, azonban be kell tartaniuk a figyelmeztetéseket és a területi korlátozásokat. Próbáljátok ki a Fesztivál akadályokat, vigyétek el a gyerkőcöket a Junior versenyre, vagy csak nézzétek meg a versenyzők harcát a versenyen. Egyes események hozzáférése ingyenes, azonban előfordulhat, hogy a bejáratnál regisztrálni kell - ez függ a helyszíntől.

 

Ingyen is részt vehetsz a versenyen! Gyertek velünk és legyen egy fantasztikus napotok! Jelentkezzetek Önkéntesnek a Spartan Race-re! Szeretnéd tudni, hogyan úszhatod meg a nevezési díjat? Légy Önkéntes!

A regisztráció végleges. Nincs visszatérítés. Nem lehet változtatni a rajt indulási időn.

Részvételi feltételek: a Spartan Race versenyek mindenki számára nyitottak. A felnőtt futamban azok indulhatnak, akik a verseny napjáig betöltötték 15. életévüket. Nem szükséges, hogy tagja légy bármilyen sportklubnak és nincs szükség hozzá semmilyen engedélyre. A résztvevők kijelentik, hogy fizikailag egészségesek, és nincs egészségi problémájuk, amely megakadályozza őket abban, hogy végig menjenek egy hosszú távú akadálypályán.

Nincs diák kedvezmény.

Korosztály: 15-99 év

Biztosítás: minden résztvevő a saját felelősségére indul. A nevezési díj magába foglalja a biztosítást is.

 

ÖNKÉNTESEK

 

Szeretnéd tudni, hogyan lehet elkerülni a nevezési díjat? Legyél önkéntes! Szerezz jegyet és versenyezz INGYEN  egy következő versenyen ! Gyere, tölts velünk egy csodás napot, tele szórakoztató időtöltéssel!   Regisztrálj!

Légy tagja a színfalak mögötti csapatnak, segítsd a verseny lebonyolítását önkéntes munkával! Így megtudhatsz egy-két dolgot, és megtapasztalhatod, milyen érzés, a Spartan Csapat tagjának lenni! Erőfeszítéseddel hozzájárulsz a Reebok Spartan Race akadály verseny sorozat sikeréhez, amely ezrek számára biztosít nagy élményt!

Vannak különböző önkéntes munkák, amelyek közül lehet választani, mint pl. a fesztiválterület, vagy a regisztráció. Kiválaszthatod a területedet, ha feliratkozol, mint önkéntes. Tehát mi a következő lépés?

Az önkéntes munka gyorsan elsajátítható, míg az önkéntesség szakmai tapasztalatot jelent és új barátokra lelhetsz!